5 Aralık 2010

Türk Kangal Köpeği Dövüşleri Show

Kangallar.. Onlar bizim milli değerlerimiz. Yer yüzünde aslana kafa tutabilen tek hayvan, Namibya'da çitalardan korunmak için ideal bir hayvan, Hindistan'da köpek dövüşleri için ideal bir hayvan, kurt boğan gibi birçok yüceltici ünvanları vardır. Mesela üç kangal köpeği bir aslanı rahatlıkla yenebilir. Bu haksızlık diyorsunuz değil mi? Ama bir bufaloyu nereden baksan en az 5 aslan iş birliği içinde olup öldürüyor. Teke tek mi? Kesinlikle bir aslan bir bufaloyu indiremez. Doğanın kanunu bu. Aynı şekilde üç kangal köpeği bir ayıyı da rahatlıkla yenebilir. Tek bir kangal, bir kurdu paramparça edebilir.
Kangallar.. Böylesine vahşi trajlı hayvanlar ayrı zamanda kadın ve çocuklara karşı gayet nazikler. Onlarla oyun oynayabilirler.
Kangallar.. Çok da zekilerdir. Sahibine yaklaşan herhangi bir insanın şüpheli olduğunu rahatlıkla sezip reaksiyon verebiliyorlar.
Kangallar.. Azarlandıklarında, boynunu yere indirip kendilerini affettirmeleri için mahsun mahsun sahibinin gözlerinin içlerine bakarlar.
Kangallar.. Yaradılışlarında her köpekten daha üstün zeka kabiliyetiyle doğan bu köpekler genelde eğitim almayı sevmezler. Onlar görevini kendileri idrak edip, eğitim almış bir köpekten kat kat iyi yaparlar.

http://yacast.dailymotion.com/video/x7vv04_kangal-ve-aslan_animals#from=embed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Back to Home. Back to Top

Bilet bayisi ucuz ucak bileti yurt dışı - Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik - dizi izle